Majstrovstvá Slovenska v krátkom triatlone, ako aj ďalšie dve kolá slovenského pohára sa po roku opäť konali v Žiline. Ako správni drsňáci sme sa zúčastnili v hojnom počte a pokúsili sa stiahnuť stratu v slovenskom pohári klubov.

 
Bohatý program odštartoval v sobotu krátkym triatlonom. Medzi ženami nám spravila radosť Ivonka, ktorá obsadila celkovo tretie miesto a medzi Slovenkami parádne druhé miesto. V štarte mužov sme mali oveľa hojnejšie zastúpenie. Všetci podali v horúcom počasí výborný výkon a dokončili svoje preteky, teda až na trénera. Ondro Kubo dokončil na celkovom druhom mieste, keď nestačil iba na víťaza Matúša Verbovského.
 
Aby toho nebolo málo, tak sme sa na druhý deň v ešte väčšej zostave stretli znova. Tentokrát pred štartom šprint triatlonu. Krátky triatlon nám bol predsa len trochu slabá výzva. Medzi mužmi na druhom mieste v celkovom poradí znova skončil Ondro Kubo, na treťom dobehol Marek. Medzi ženami sme mali zopár nováčikov, a to Zuzku Tehlárovú a Iku Smetanovú. Zvládli to s prehľadom a hádam nie naposledy.
 
Víkendový program vyvrcholil Európskym pohárom juniorov a junioriek, na štarte sme mali iba jedného zástupcu z klubu. To však stačilo na medailové umiestnenie, keď Kika Jesenská dobehla na peknom treťom mieste. Gratulujeme!
 
Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí sa zúčastnili na pretekoch a prispeli tak k zmene poradia klubov v pohári. Z tretieho miesta sa nám podarilo prepracovať až na prvé! Veríme, že sa tam udržíme až do konca a obhájime tak celkové víťazstvo. Bez vás by to nebolo možné!
 
Ďakujeme !