V sobotu 10. júna sme sa opäť raz zišli na Draždiaku, tentokrát na Pressburg triatlone v réžii STA. Pred ranným štartom olympijského triatlonu jemne spŕchlo, čo samozrejme nikoho z nás neodradilo, ba skôr naopak, dážď a hlavne bezvetrie vytvorilo skvelé triatlonové podmienky. Užil si to hlavne náš Ondro Kubo, ktorý s prehľadom zvíťazil a určite jemne zdeprimoval súperov, keď stiahol stratu z plaveckej časti už na bicykli. Gratulujeme! Parádny pretek išiel aj Filip Šebo, ktorý sa dostal prvýkrát na olympe pod 2 hodiny a vo svojej vekovej kategórii oslavoval na bedni. V tejto disciplíne mal náš klub nemalé zastúpenie v aj ďalších age group.

Medzi nádejami nám spravili radosť Franči s Maťkom, pričom Franči skončil na delenom druhom mieste a Maťko na bronzovej pozícii. Medzi žiakmi skončil na druhom mieste Matúš Koreň.

Potom už nasledoval štart šprint triatlonu, kde sme mali tiež bohaté zastúpenie a samozrejme aj umiestnenia. Štafete sa podarilo s prehľadom zvíťaziť, Ivonka dobehla na druhom mieste medzi ženami aj Janka s Maťkou vo svojej kategórii obsadili druhé a tretie miesto. Marek s Jožkom Danihelom obsadili tretie miesto vo svojich kategóriách medzi mužmi, ale vo farbách 3NT sa nestratili ani ostatní

Toľko k Pressburg triatlonu 2017, už teraz sa tešíme na ďalší ročník, domácich pretekov sa určite znova radi zúčastníme.

Výsledky Pressburg triatlon 2017