Prvý septembrový víkend sme mali plno pretekov nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Na Slovensku sa konal akvatlon v Piešťanoch. V kategórii nádeje pretekala Eliška. V žiackych kategóriách pretekali Ela, Zuzka a Margarétka. V hlavnej kategórii pretekali Peťo a Ľubo, ktorí obsadili 2. miesta vo svojich kategóriách, Dano, ktorý obsadil 3. miesto vo svojej kategórii a Miro, ktorý svoju kategóriu vyhral.

Výsledky akvatlon Piešťany 2023

V Slovinskom Blede pretekala naša juniorská výprava na Európskom pohári. Medzi ženami Ema a Nia, ktoré obsadili 34. respektíve 37. miesto. V mužskej kategórii sme na štarte mali len Filipa, ktorý obsadil 26. miesto. Franchi sa nezmestil na štartovku európskeho poháru, a tak pretekal slovinský pohár, kde vo svojej kategórii obsadil 2. miesto. Táto výprava následne pokračovala v malom sústredení a príprave na ďalšie preteky EPJ v Záhrebe.

Výsledky EPJ Bled 2023

Počas víkendu pokračoval v náročnom pretekovom kalendári aj Ondrej, ktorý sa v Švajčiarskom Zofingene predstavil na Majstrovstvách sveta v dlhom duatlone. Ondrej potvrdil tohtoročnú formu, a v týchto náročných pretekoch obsadil skvelé 4. miesto.

Výsledky MS Zofingen dlhý duatlon 2023