Oravaman a Štiavnický krostriatlon sú preteky, kde nemôžeme rok čo rok chýbať. Škoda len, že v tejto sezóne boli počas rovnakého víkendu oba naraz,a Štiavnický kros bol tento rok premiérovo pod značkou Xterra, čo znamená, že o kvalite podujatia nebolo pochýb. Zároveň to boli aj Majstrovstvá SR v kros triatlone.

A tak sme boli nútení sa rozdeliť na dva výjazdy.

Menšia časť absolvovala Xterru v Štiavnici, a aj napriek tomu, že výprava bola menšia, Triniťáci obsadili až tri pódiá, pričom Ondro a Tomáš získali majstrovské tituly, darilo sa aj Timovi, ktorý bol tretí medzi juniormi.Samozrejme s nástrahami členitej trate  bojovali aj ostatní naši členovia.

Oravamana  absolvovala viac ako desiatka našich členov, a so sprievodom nás bolo takmer tridsať drsňákov.

Deň pred štartom sa tí skúsenejší postavili na štart pivného kilometra (už vieme ako vyzerá správna rozcvička) no a naši mladí absolvovali detského Oravamana, kde sa všetci traja štartujúci postavili na „bedňu“.

Samotného “veľkého Oravamana” dali tento rok síce iba Mišo s Romanom a Lukášom, o to viac nás dokončilo krátkeho, z ktorého sme si odviezli až šesť pódiových umiestnení.

Oravaman je svojim prostredím predurčený na parádnu turistiku, a tú sme si poniektorí užili hneď po pretkoch, no a samozrejme v nasledujúci deň takmer všetci.

Už teraz sa tešíme na ďalšieho Oravaman a sme radi, že sme opäť nadviazali na tie ročníky, keď sme vytvorili super partičku 3NT drsňákov :-).

 

Odkazy na vysledky:

 

http://vysledky.vysledkovyservis.sk/results.aspx?CId=16625&RId=6206&EId=2

 

https://sportsofttiming.sk/sk/zavod/overview/10133