V polovici apríla sa konali jedny z najväčších a najstarších bežeckých pretekov na Slovensku, a to Národný beh Devín – Bratislava. Beh pozostáva z dvoch vzdialeností – tzv. malý a veľký Devín. Malý Devín s dĺžkou 2,8 km je pre deti do 15 rokov a rekreačných bežcov a veľký Devín s dĺžkou 11,6 km pre všetkých ostatných.
Na malom Devíne sa z chlapcov zúčastnili Alex, Riško, Timo, Filip, Oliver a Šimon. Timo skončil celkovo a aj vo svojej kategórii na 2. mieste a hneď za ním preťal cieľovú pásku Oliver. Z dievčat sa zúčastnili Hanka, Dorotka, Peťka, Margarétka, Zuzka Pavlíková a Zuzka Vedejová, ktorá bola zo všetkých dievčat najrýchlejšia a vyhrala tak nielen svoju kategóriu.
Veľkého Devínu sa zúčastnili Ďuri, ktorý pretekal za BMSC, Matej, ktorý tentokrát obliekal farby svojej školy FEI STU, Tobi, Adam, Maťo, Janči, Tomáš, Ľuboš, Rasťo, Roman, Lukáš a Diana, ktorá vyhrala svoju kategóriu.
Je už apríl, bežecké preteky pre nás pomaly končia, a rozbieha sa triatlonová a multišportová sezóna, a to hneď tento víkend v Kravanoch nad Dunajom – prvým kolom slovenského duatlonového pohára.

Výsledky Národný beh Devín – Bratislava 2023