Dlhý nadpis pre ešte dlhší víkend plný triatlonu. V sobotu sa konali M-SR na olympijskej vzdialenosti. Juraj sa opäť postavil na bedňu a skončil na celkovom 3. mieste, Matej po naozaj maličkej kríze na behu doklusal na 7. mieste, a len o dve mieste lepšie ako Lukáš Zámečník. Ľuboš Hulla vo svojej vekovej kategórii obsadil zemiakovú pozíciu. Popri olympijskom triatlone sa konal aj šprint triatlon, kde sme mali tiež svoje zastúpenie. Roman Duris ovládol svoju kategóriu a vyhral, Vladko Eckert obsadil druhé miesto v o niečo staršej kategórií. Janka Hučková nesklamala a taktiež vyhrala svoju „age-group“.
V nedeľu sa odohrával Challenge Šamorín, a v open kategórie sa podarilo prekonať päť hodinovú hranicu Radovi Bobríkovi. Tomáš Pavlík a Martin Vajda pre zdravotné problémy nedokončili bežeckú časť.
Na štarte profesionálov sme mali Ondra, a ten aj keď až štrnásty, ale zato s novým najlepším slovenským časom na trati stredného triatlonu.
Celý víkend sme pomáhali tvoriť toto úžasné podujatie aj tým, že sme boli ako klub zodpovedný za jednu z občerstvovačiek na bežeckej časti. Zo zákulisia organizátorov sa k nám dostala správa, že vraj sme boli NAJLEPŠÍ.

Výsledky The Championship/ Side Events 2023