Túto sezónu sme do Dvorou nad Žitavou zavítali už po druhý krát. Tentokrát sme ako bonus okúsili aj kvalitu miestnej vody:) Už tradične sa plávalo v miestnom rybníku, bicyklovalo počas výluky dopravy, čo vždy poteší, no a bežalo sa do klasického “elka” pričom v jeho zlome nás osviežil čistý vzduch miestneho družstva:)

Ako prvé boli na programe žiacke kategórie, pre ktoré bol tento pretek súčasne “majstrákom”, tak ako tomu bolo v absolútnom poradí šprintu mužov a žien. V žiakoch naše farby hájili piati drsňáci pričom najlepšie si počíňal Maťo, ktorý obsadil pekné štvrté miesto. V kategórii starších žiakov zaujal pekný súboj o prvé miesto medzi Samuelom Brunovským a Andrejom Paulínym, ktorý nakoniec vyhral druhý menovaný.

V šprinte potešila hojná účasť našich pretekárov, troška horšie to bolo s umiestneniami, ale nič to-sezóna je ešte len na začiatku:) No a v olympijskom triatlone si miestnu vodu v štyroch kolách vychutnal Mišo, ako jediný náš zástupca v týchto vzdialenostiach a zašiel veľmi pekný pretek.

Nasledujúci víkend si väčšina z nás od pretekov oddýchne, no a ten ďalší máme hneď dva preteky naraz, aby sme v žiakoch potom šesť týždňov nemali kam ísť.. Skrátka termíny v našom kalendári sú pod drobnohľadom odborníkov.

Výsledky triatlon Dvory nad Žitavou 2016