Po niekoľko mesačnej pauze od akvatlonov sme opäť zavítali na ďalšie kolo Slovenského pohára v akvatlone. Čo nás veľmi potešilo bola skutočnosť že sme, konečne nemuseli nikam cestovať a tak sme sa mohli pekne vyspať a na štart prísť v domácich papučiach:)

Pretek sa totiž odohrával na nám veľmi dobre známom petržalskom Draždiaku, kde trénujeme plávanie takmer celé leto. Štart aj cieľ bol situovaný v areáli miestneho hotela, kde sa o necelé dva týždne uskutoční prvé kolo Slovenského pohára v triatlone. Počasie vyšlo priam ukážkovo a jedinou škodou bola troška studená voda, čím troška utrpela účasť najmladších pretekárov. Tým starším to bolo samozrejme jedno, nakoľko neoprény boli pochopiteľne povolené:)

V kategórii nádejí a žiakov sa v našich farbách na štart postavila síce iba trojica pretekárov, no každý z nich sa postavil na pódium. V kategórii open sme mali tak isto troch statočných. Z tejto trojice Andrejka pódiom potvrdila, že jej to na triatlonoch túto sezónu pofrčí:)

Posledný a predposledný štart bol súčasne súbojom o titul majstra Slovenska v akvatlone mužov a žien. Tak ako sme prepokladali parádne šiel Marek, ktorý obsadil druhé miesto. Zvyšok našich pretekárov šiel tak isto pekné preteky, aj keď sa samozrejme našli nejaké slabiny na ktorých popracujeme-niekedy stačí pred štartom menej bryndzových rožkov.. 🙂

Akvatlon pre všetkých bol dobre zorganizovaným podujatím, na peknom mieste a tak sa o rok radi vrátime:)