Týždeň po sústredení na Lanzarote sme sa vrhli na, v poradí štvrtú, a zároveň poslednú edíciu Zimnej série. A bolo sa veru na čo pozerať.
Ako prvý sa v najmladšej kategórii postavil na štart Filipko a dobehol tesne za prvou desiatkou. V o niečo starších deťoch sme mali tri želiezka v ohni – a to Miška, Williama a Mišku. V najstaršej kategórii sme mali najpočetnejšie zastúpenie v rámci detských behov. Medzi chlapcami to bol Filip a Oliver, ktorý dokázal túto kategóriu vyhrať. Medzi dievčatami nás reprezentovali – Ivanka, ktorá dobehla na 3. mieste, a hneď za ňou pribehli do cieľa Zuzka, Hanka a o niečo neskôr Ela s Peťkou.
Na trati na 5 km to bol veľký súboj ako vždy. Ako celkovo prvý dobehol do cieľa Filip a o niečo za ním dobehol Matej, ktorý ale tentoraz obliekal farby BMSC. Výborne bežal Franchi, ktorý tentoraz predbehol aj Jančiho, ktorý dobehol pár sekúnd za ním. Janči napriek tomu dokázal svoju kategóriu opäť ovládnuť a vyhral. Ďalej do cieľa dobiehali Timo, Dano, Matúš, Tomáš, Andrej, Vlado, Tomáško a Kubo. V ženskej časti na 5km nás zastupovali Nia, ktorá dobehla na super 3. mieste, Zuzka a Margarétka. Filip sa zároveň stal kráľom celej Zimnej série 2022-2023.
Na 10 km trať sa odvážili štartovať iba Andrejka (získala skvelú striebornú medailu) a náš zahraničný člen Dano.
Všetci pokračujeme v príprave na blížiacu sa sezónu a najbližšie sa vidíme na zimnom akvatlone v Pezinku.

Výsledky 4. Zimnej série 2022-23